hits

Denne bloggen er for kreative hobbyer!

Hei! Håper dere alle sammen har en fin søndag!

Vil bare minne om at man ikke skal legge ut innlegg som ikke har med kreative hobbyer på denne gruppebloggen. De fleste er veldig flinke på dette, men innimellom kommer det bloggere som ikke helt skjønner poenget med denne gruppebloggen. Har du innlegg som både omhandler kreativitet og andre ting, så er dette greit, men om innlegget har ingenting å gjøre med kreativitet, så ser jeg gjerne at det ikke blir delt i denne gruppen. Dessverre finnes det bloggere som tror de får lesere ved å bare spamme ut innleggene sine uten mål og mening i alle gruppebloggene, men dette tolereres ikke her. Men det er mulig å trykke feil og legge ut et innlegg her ved et uhell, så selvfølgelig er ikke alle innlegg som ikke passer inn her bare et dumt forsøk på å reklamere for bloggen sin! Uansett, prøv å følg med når du publiserer innlegg, så blir det en mye ryddigere gruppeblogg =) Er du usikker på om et innlegg passer inn her, så kan du godt spørre om det også, enten i en kommentar eller som privatmelding!

Ha en fortsatt fin søndag! 

4 kommentarer

frodith

13.11.2016 kl.14:52

Jeg bruker nesten aldri gruppebloggene jeg, fordi jeg er så usikker på om ting passer... Jeg har ofte litt blandede innlegg. Ting som handler om EN ting, men tegningnene mine er da kreative nok og er en av hobbyene mine. Jeg blir usikker på om alle innleggene skal HANDLE om hobbyene, eller hodler det at man har med en illustrasjon som man selv har tegnet? Jeg har foto som hobby, kan jeg legge ut innlegg hvor foto er en del av illustrasjonen, men det HANDLER ikke om foto, innlegget. Jeg har innlegg hvor jeg blander egne foto med egne dikt. Jeg er ofte usikker på om de passer i fotogrupper, siden det er et DIKT til, og omvendt. Passer det i lesegruppe, pga jeg har jo tegninger eller foto som en del av innlegget... Så som oftest dropper jeg hele gruppe-greia, men i dag prøvde jeg meg på noe jeg tenkte passet i alle gruppene...Men hvem vet...kanskje ble det feil... ;-)

Hobbygruppa

13.11.2016 kl.15:50

frodith: Jeg tenker litt sånn at om det er innlegg med dikt samt en tegning eller fotografi så vil det gå greit ;) Om det er mer sånn "I dag har jeg vasket klær og bla bla" så er det kanskje ikke så interessant for gruppa her, selv om du har bilder med på innlegget :) De aller fleste blogginnlegg har jo bilder, så om man tenker for mye på det kan jo egentlig alt bli lagt ut i denne gruppa, noe jeg helst ikke vil. Men innlegg med dikt, eller innlegg der du forteller hva du har gjort og blant annet har du gjort noe kreativt og skriver om det, går fint :)

frodith

13.11.2016 kl.18:07

De fleste av mine innlegg er med egne tegninger, som er lagt for å illustrere noe av innholdet i innlegget. Tegning i seg selv er jo en kreativ greie, og noen ganger kommer tegningen før skrivingen, andre gangen er tegningen kommet i etterkant for å understreke et poeng. Noen ganger kan innlegget handle om noe hverdagslig,som vasking MED en nytegnet tegning for å få fram et artig poeng, andre ganger lager jeg hjemmesnekrede ordtak til. For meg er det såpass vanskelig å vite når innlegget ikke er kreativt nok og har blitt for hverdagslig i innhold, så det blir nok som fram til nå, at jeg bruker gruppebloggen i liten grad :-)

Hobbygruppa

18.11.2016 kl.19:29

frodith: Ja det er ikke lett dette :) Du får bare prøvde deg litt fram ;) Jeg er ikke så veldig streng på dette iallefall, så litt gråområder går an ;)

Skriv en ny kommentar

Hva finner du her?

09.10.2015 kl.20:09
Skrevet av Hobbygruppa
Hei! Dette er en ny gruppeblogg, som er laget for å prøve å samle de kreative bloggerne, slik at det blir enklere å finne hverandre.La oss samarbeide og bli inspirert av hverandre! Her kan alt av...