hits

Vil du hjelpe til på Hobbygruppa?

Hei alle kreative sjeler!

Jeg må ærlig innrømme en sak.. Denne gruppebloggen har blitt meget nedprioritert fra min side. Jeg har fulgt med, og kommentert på en del av innleggene som har blitt postet her av andre, men har postet fint lite selv. Tiden har liksom ikke strukket til, når prosjektene bare stabler seg oppover! Ikke for å klage, for jeg elsker prosjektene mine, men jeg skulle ønske at tiden var der til at alle prosjektene fikk all kjærligheten de fortjente. I tillegg er det kommet en del sykdom inn i bildet, og jeg har ikke like mye energi som før. 

Derfor lurer jeg på om noen her kunne tenkt seg å hjulpet til på denne gruppebloggen. Det er ikke noen store krav fra min side. Om noen hadde klart å lagt ut ett innlegg her i uken, lagt ut fra Hobbygruppa isteden for sin egen blogg, og fulgt med litt at innleggene som blir lagt ut her handler om kreative hobbyer på en eller annen måte, så hadde det vært flott!

Jeg har hatt en serie gående på bloggen her tidligere som heter Hobbybloggere, og jeg ønsker å fortsette med dette, så den nye personen kan enten hjelpe til med denne serien, eller finne opp sin egen lille serie! 

Om flere er interessert kan flere selvfølgelig få lov å poste direkte fra gruppebloggen, for desto flere vi er desto enklere er det å holde gruppebloggen aktiv =)Er du interessert i å hjelpe til på gruppebloggen? Send en melding her på bloggen, eller kommenter under!

Ha en kreativ dag videre,

Hildur!


#hobby #gruppeblogg #håndarbeid #blogg #hobbygruppa

2 kommentarer

May Anita

05.02.2017 kl.23:18

Jeg kan godt hjelpe til :) Hadde vært kjekt med flere som poster, da får man litt av hvert :D

Toveshobbykrok

06.02.2017 kl.14:43

Jeg kan også hjelpe til

Skriv en ny kommentar

Hva finner du her?

09.10.2015 kl.20:09
Skrevet av Hobbygruppa
Hei! Dette er en ny gruppeblogg, som er laget for å prøve å samle de kreative bloggerne, slik at det blir enklere å finne hverandre.La oss samarbeide og bli inspirert av hverandre! Her kan alt av...