hits

Ny blogger på hobbygruppa: May Anita

Hei! Jeg heter May Anita, og er ny blogger her inne på hobbygruppa. Til vanlig blogger jeg på pinkvelvet.blogg.no, og samler der en god del kreativitet med hverdags-blogging. 

Mine planer for gruppebloggen er å samle mest mulig kreativitet på et sted. Jeg ønsker å lage en serie hvor jeg reposter kreative innlegg både fra meg selv og andre hobbybloggere, og håper derfor dere vil være med på laget. Med dette håper jeg å lage en side det er inspirerende å klikke seg inn på, og hvor det er lett for lesere å finne kreative blogger de ønsker å følge videre. 

Serien kommer til å hete "Kreativt innspill:", og om dere ønsker å foreslå innlegg - enten fra deres egen blogg, eller noen andres, så er det bare å legge igjen en kommentar :) Alle innlegg vil selvsagt repostes med tillatelse fra bloggeren, og krediteres med bloggerens navn og bloggadresse når det postes.

Hva synes dere om den nye serien? :) Har du et innlegg du ønsker å få repostet her inne så legg gjerne igjen en kommentar :)

- May Anita 

2 kommentarer

Hildur

13.02.2017 kl.15:20

Velkommen May Anita! Veldig hyggelig at du har blitt med her =D

Hobbygruppa

13.02.2017 kl.23:45

Hildur: Tusen takk Hilde :D Gleder meg! - May Anita

Skriv en ny kommentar

Hva finner du her?

09.10.2015 kl.20:09
Skrevet av Hobbygruppa
Hei! Dette er en gruppeblogg som er laget for å prøve å samle de kreative bloggerne, slik at det blir enklere å finne hverandre. La oss samarbeide og bli inspirert av hverandre! Her kan...