hits

Kreativt innspill: Tørkestativ i tre

Innlegg 2/10 i serien Kreativt innspill våren 2017

Da var det på tide med et nytt innlegg i denne serien, og nestemann ut er Julie som skriver bloggen juliecv.blogg.no. Hun har fått denne idéen fra en annen blogger, og det er så genialt at det må deles med flere! Og hva passer ikke bedre enn å dele det i denne serien hvor hensikten er nettopp å inspirere hverandre?

Dette tipset kommer jeg helt sikkert til å kopiere en gang, og håper flere lar seg inspirere :) Innlegget er postet med tillatelse. Du finner det originale innlegget her.

 

Et av de mest populære blogginnleggene mine er dette blogginnlegget om tørkestativet i tre jeg kjøpte på Jernia. Det er tydelig at det er mange som ønsker seg et klesstativ som er hakket mer estetisk enn de standard hvite man får over alt. Nå har imidlertid tørkestativet tatt kvelden, og jeg finner ikke igjen et liknende noe sted. Etter mang en time på det store internettet fant jeg imidlertid dette tørkestativet i tre som bloggeren hadde laget selv av en sprinkelseng (!). Fordi det har hengsler er det sammenleggbart, og veldig kompakt når det ikke er i bruk. 

Sprinkelsenger selges jo ofte grisebillig på Finn.no, eller til og med på Finn.no gis bort, så her kan man få et rimelig tørkestativ om man er litt handy. Slik ble resultatet: 

SAMSUNG CSC

Alt du trenger er: 

- Langsidene på en sprinkelseng 

- Hengsler 

- Tråd eller noe til å holde stativet sammen når det står

Ta bort annenhver sprinkel i sprinkelsengen (etter behold alle på én side om du har mye småvask som ikke bruker så mye plass). Sprinklene sitter ofte ikke så hardt, så vi klarte å vrikke dem ut etter å ha saget dem av på midten. Skru på hengsler og fest en tråd mellom de to sidene. Jeg dekorerte trådene med noen treperler fra Søstrene Grene. Genialt, eller hva? Besøk bloggen til Julie her for å se flere av hennes kreative innlegg, eller for å følge ventetiden frem til hun blir tvillingmamma i løpet av de neste månedene :)

- May Anita

Én kommentar

Hildur

12.03.2017 kl.15:28

Genialt! :D

Skriv en ny kommentar

Hva finner du her?

09.10.2015 kl.20:09
Skrevet av Hobbygruppa
Hei! Dette er en gruppeblogg som er laget for å prøve å samle de kreative bloggerne, slik at det blir enklere å finne hverandre. La oss samarbeide og bli inspirert av hverandre! Her kan...