hits

Hobbyblogger: Famwangaasegg

Famwangaasegg er en variert blogg, med mange forskjellige temaer. Alt fra personlige innlegg, synspunkt, mat og kosthold, høns og selvfølgelig også kreative hobbyer. Bloggens eier, som bor i Lofoten, synes det er meget morsomt å lage pynt og andre ting selv, ofte sammen med barna. Det er jo både kreativt og sosialt! Hun holder på med en rekke forskjellige kreative hobbyer, alt fra strikking av hårpynt, sying av kosedyr og dekorasjon med det hun finner. Kreativ dame med andre ord!


Her er et hjemmelaget kosedyr som hun har laget til en av barna sine. Veldig søtt!


Og her er en perleskål hun har laget av nabbiperler, noe som slettes ikke var dumt! 
Ellers har hun også lagd en rekke forskjellige lys, til forskjellige høytider og årstider. Isskåler til vinteren, eggskall til påsken og blåskjell til sommeren! Veldig fin måte å pynte bordet litt spesielt om du skal ha gjester for eksempel!


Anbefaler å sjekke ut bloggen hennes, som kan finnes ved å trykke her: http://famwangaasegg.blogg.no/ 

Ettersom det er veldig mange forskjellige temaer på bloggen hennes kan det være greit å trykke på kategorier og se der hva du finner av interesse!

Ellers kan du finne siden hennes på Facebook her: https://www.facebook.com/famwangaasegg/ eller følge henne på Instagram under navnet Famwangaasegg!


Alle bildene tilhører Famwangaasegg og er lånt med tillatelse fra henne.

#hobbyblogg #hobbyblogger #anbefaling #blogganbefaling #Famwangaasegg #kreativblogg #kreativ #hobby #hobbygruppa


Ha en kreativ dag videre!

- Hildur

2 kommentarer

Trude U.

23.05.2017 kl.20:16

Herlig blogger!

Hobbygruppa

09.06.2017 kl.15:36

Trude U.: Helt enig med deg! - Hildur

Skriv en ny kommentar

Hva finner du her?

09.10.2015 kl.20:09
Skrevet av Hobbygruppa
Hei! Dette er en gruppeblogg som er laget for å prøve å samle de kreative bloggerne, slik at det blir enklere å finne hverandre. La oss samarbeide og bli inspirert av hverandre! Her kan...